Psiholog Catalina Vlad
Testimoniale

Testimoniale

Elena I., 38 de ani

Eu am gasit la Catalina intelegere, empatie, profesionalism, modernitate, stiinta, atentie, implicare si foarte, foarte multa rabdare si energie. Aceste lucruri m-au ajutat sa imi abordez cu curaj toate problemele, sa le privesc in ochi si sa le gasesc raspunsurile, alaturi de ghidajul atent al unui profesionist extraordinar. Ce am apreciat intotdeauna la Catalina  este ca m-a incurajat constiincios sa ma confrunt cu provocarile, spaimele sau piedicile pe care de multe ori ma feresc sa le depasesc, pentru ca imi este teama sa le abordez sau chiar sa le constientizez si sa-mi rezolv problemele atat cat pot singura, sa gasesc solutii atat cat imi este in putinta singura sau sa ma gandesc si sa ma analizez atunci cand cred ca am facut ceva bine sau din contra, ceva gresit, sa vad singura unde am facut ceva bun sau unde am ales ceva nepotrivit, pentru a putea sa imi castig incredere in fortele proprii, in logica si judecata mea si sa invat eu de la mine mai intai, ce imi face bine si ce imi face rau. Ma incurajeaza sa lucrez eu cu mine, permanent, sa nu imi fie teama daca gresesc, sa nu ma sperii sa o iau de la capat si sa nu traiesc in trecut.

Elena P.,mama unui băiat de 11 ani

Cătălina este un psihoterapeut atent, deschis, grijuliu, empatic iar modul în care a reușit să îl facă pe copilul meu să se deschidă și să comunice ceea ce îl supără, înfurie se datorează doar profesionalismului și dragostei ei pentru copii. Ne-a ajutat enorm de mult și a făcut ca eu și copilul meu să ne regăsim.

Alina D., mama a unui băiat cu autism

“Despre Cătălina pot spune că înainte de psihoterapeut, psiholog este un om minunat cu suflet mare care pe parcursul colaborării noastre timp de 7 ani a dat dovada de multă implicare pe care am văzut-o în rezultatele obținute. Împreună cu ea am învățat să construim un pod între cele două lumi, cu ajutorul intervențiilor pe care le -a respectat și le -a updatat pe loc în funcție de situație. Întotdeauna avea o a doua soluție la îndemână, s-a adaptat în orice situație cu brio. Cu alte cuvinte Cătălina este acel psihoterapeut, psiholog pe care toată lumea ar trebui să-l aibă în vedere.”

Miruna- 10 ani

Cine este copilul meu? 
Pentru a răspunde acestei întrebări, este nevoie să căutăm în noi, în ceilalți și cu siguranță cel mai important lucru, să învățăm să iubim copilul cu suflet de părinte, de frate, de profesor, de prieten, de psiholog. Peste toate aceste tipuri de iubire, părinții copiilor cu o dezvoltare psiho-emoțională diferită sunt “condamnați” la luciditate. Fără de aceasta nu poți accesa planul de călătorie al copilului prin viață.  Drumul nostru a fost netezit de Cătălina Lazăr. Un suflet pentru suflete, aș îndrăzni să spun, o îmbrățișare caldă pentru copilul nostru. 
Cabinetul de psihologie este o familie extinsă pentru copilul Dvs., un univers în care acesta va învăța cine este în raport cu sine și cu ceilalți. Nu întarziați să îi oferiti această familie! 
Vă mulțumim din suflet pentru ceea ce ați construit împreună cu Miruna și vă las acum în compania cuvintelor ei:
“Eu o cred pe Cătălina cea mai bună prietena a mea și îmi place faptul că am colaborat cu ea de multe ori. Ea mă face să zambesc cand ma încurajează și mă laudă. Cătălina are un suflet pur și zambetul ei este contagios. Mie mi-a plăcut cel mai mult cand am discutat despre emoții, pentru că atunci cand simți o emoție, prima data o exprimi și apoi o controlezi i Prietenul la nevoie se cunoaște!”